Helly Hansen Aden Long Insulated regnfrakke, lilla

(19 customer reviews)
kr. 1.279,00
Helly Hansen W Aden jakke er en vind- og vandtæt regnjakke til kvinder med en rigtig god åndbarhed, således at du forbliver tør og varm på kroppen. Jakken er en 3/4 model og er isoleret med primaloft som giver dig varme på de kolde efterårsdage. Den er … læs mere her
Er Helly Hansen Aden Long Insulated regnfrakke, lilla på lager?

Annonce
Køb Helly Hansen Aden Long Insulated regnfrakke, lilla
SKU: 20912-24577-67904
Category:

Beskrivelse

Helly Hansen Aden Long Insulated regnfrakke, lilla fakta:

  • Navn: Helly Hansen Aden Long Insulated regnfrakke, lilla
  • Pris: Kr. 1599.00
  • Mærke: Helly Hansen
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til damer
  • VareID: 20912-24577-67902

Bestil Helly Hansen Aden Long Insulated regnfrakke, lilla fra Helly Hansen i dag til kun kr. 1599.00 – så sendes den direkte til dig.

Helly Hansen Aden Long Insulated regnfrakke, lilla til din ferie

Helly Hansen Aden Long Insulated regnfrakke, lilla ligger på hylden i det store sortiment der er i kategorien Regntøj til damer. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Helly Hansen Aden Long Insulated regnfrakke, lilla ved den velkendte shop AktivVinter.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, deriblandt også det produkt på denne side. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Helly Hansen Aden Long Insulated regnfrakke, lilla og fordelene ved at købe online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

19 reviews for Helly Hansen Aden Long Insulated regnfrakke, lilla

4.9 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Helly Hansen Aden Long Insulated regnfrakke, lilla”

Helly Hansen W Aden jakke er en vind- og vandtæt regnjakke til kvinder med en rigtig god åndbarhed, således at du forbliver tør og varm på kroppen. Jakken er en 3/4 model og er isoleret med primaloft som giver dig varme på de kolde efterårsdage. Den er … læs mere her