Bataleon Evil Twin Snowboard 2018

DKK 3.749,00

Bataleon Evil Twin er et af vores mest populære snowboard. Et allround freestyle snowboard, som er bygget til snowparken, men også kører super godt på, og udenfor, pisten. Et true twintip snowboard som er stabilt og har et ekstremt godt pop i take-off.

K … læs mere her

Køb her

Varenummer: DK540 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Bataleon Evil Twin Snowboard 2018 fakta:

  • Navn: Bataleon Evil Twin Snowboard 2018
  • Pris: Kr. 3749.00
  • Mærke: Bataleon
  • Fri Fragt: Ja
  • Kategori: Ski & Snowboard > Snowboards
  • VareID: DK540

Bestil Bataleon Evil Twin Snowboard 2018 fra Bataleon i dag til kun kr. 3749.00 og få fri fragt – den sendes direkte til din adresse.

Årets bedste skiudstyr

Der kommer hele tiden nyt udstyr på markedet – de forskellige brands udvikler hele tiden nye produkter og varianter af deres eksisterende produkter. Det holder både branchen og sporten i gang. Teknologien flytter grænser konstant og med det flyttes dine præstationer også. Alt bliver hurtigere, højere, vildere og udviklingen kører i det høje gear. Dine toppræstationer sidste år vil du med stor sandsynlighed slå i år – og køber du nyt og bedre grej, bliver det lige lidt lettere at nå næste level.

Skiudstyr fra de fedeste mærker

Du finder her på siden udstyr fra (klik på mærket for at se produkter):

Bataleon Evil Twin Snowboard 2018 er blot ét af de mange fede produkter du finder her på siden – husk du får fri fragt og kan bestille præcis når du vil hele døgnet rundt.