2117 Of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort

kr. 499,00
2117 of Sweden Flistad jakken er vind- og vandtæt og har en høj åndbarhed, hvilket gør, at du holdes tør og varm på kroppen, ligegyldigt hvor skidt vejret bliver. Regnjakken er med hætte, en semi-høj hals, en hellang lynlås og er lavet i et lækkert 4-way … læs mere her
Er 2117 of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort
SKU: 19981-23636-64671
Category:

Beskrivelse

2117 Of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort fakta:

  • Navn: 2117 Of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort
  • Pris: Kr. 999.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til herrer
  • VareID: 19981-23636-64671

Bestil 2117 Of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 999.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 Of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort til din ferie

2117 Of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den populære kategori Regntøj til herrer. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber 2117 Of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort hos den populære shop AktivVinter.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på denne vare. Købes der ind i online webshops sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

2117 Of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort og fordelene ved at købe online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er du stillet lidt bedre, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Derudover har du et meget større udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan faktisk sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “2117 Of Sweden Flistad, regnjakke, herre, sort”

2117 of Sweden Flistad jakken er vind- og vandtæt og har en høj åndbarhed, hvilket gør, at du holdes tør og varm på kroppen, ligegyldigt hvor skidt vejret bliver. Regnjakken er med hætte, en semi-høj hals, en hellang lynlås og er lavet i et lækkert 4-way … læs mere her