2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyseblå/grøn

(9 customer reviews)
kr. 1.099,00
Med Klacken får du en regnjakke med god vandtæthed lavet i et åndbart materiale. Det betyder at du roligt kan bruge denne jakke til dine gåture, eller som regnjakke til cykelturen. Under armene er små ventilationshuller som sørger for at man kan komme af … læs mere her
Er 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyseblå/grøn på lager?


Køb 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyseblå/grøn
SKU: 24318-27975-76998
Category:

Beskrivelse

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyseblå/grøn fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyseblå/grøn
  • Pris: Kr. 1099.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 0
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til damer
  • VareID: 24318-27975-76993

Bestil 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyseblå/grøn fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 1099.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyseblå/grøn til din ferie

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyseblå/grøn kan på grund af dens store popularitet nu findes i den eftertragtede varegruppe Regntøj til damer. Og hey – du får jo også lige lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyseblå/grøn hos den populære shop Skisport.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyseblå/grøn og fordelene ved at købe online

Handler du varer i en dansk webbutik, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det at sammenlligne priser bliver en leg, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan endda gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

9 reviews for 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyseblå/grøn

4.2 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyseblå/grøn”

Med Klacken får du en regnjakke med god vandtæthed lavet i et åndbart materiale. Det betyder at du roligt kan bruge denne jakke til dine gåture, eller som regnjakke til cykelturen. Under armene er små ventilationshuller som sørger for at man kan komme af