2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, mørkegrøn/sort

(89 customer reviews)
kr. 1.099,00
Med Klacken får du en regnjakke med god vandtæthed lavet i et åndbart materiale. Det betyder at du roligt kan bruge denne jakke til dine gåture, eller som regnjakke til cykelturen. Under armene er små ventilationshuller som sørger for at man kan komme af … læs mere her
Er 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, mørkegrøn/sort på lager?


Køb 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, mørkegrøn/sort
SKU: 24315-27972-76984
Category:

Beskrivelse

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, mørkegrøn/sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, mørkegrøn/sort
  • Pris: Kr. 1099.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 0
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til herrer
  • VareID: 24315-27972-76981

Bestil 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, mørkegrøn/sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 1099.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, mørkegrøn/sort til din ferie

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, mørkegrøn/sort er en af mange varer her på shoppen og findes i vores varekategori Regntøj til herrer. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, mørkegrøn/sort hos onlineshoppen Skisport.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være denne vare. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, mørkegrøn/sort og fordelene ved at købe online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køen er der slet ikke, når du handler online, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

89 reviews for 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, mørkegrøn/sort

3.9 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, mørkegrøn/sort”

Med Klacken får du en regnjakke med god vandtæthed lavet i et åndbart materiale. Det betyder at du roligt kan bruge denne jakke til dine gåture, eller som regnjakke til cykelturen. Under armene er små ventilationshuller som sørger for at man kan komme af