2117 of Sweden Myre, skibukser, dame, sort

(9 customer reviews)
kr. 1.039,00
Myre bukserne er perfekte til skiløb og alt anden form for vinteraktivitet. Du får masser af lommeplads, så du kan have pistekort med på ski, eller andre småting om du er skiløber eller er ude efter et par gode bukser til vinterkulden. Bukserne er let-is … læs mere her
Er 2117 of Sweden Myre, skibukser, dame, sort på lager?


Køb 2117 of Sweden Myre, skibukser, dame, sort
SKU: 23386-27045-74411
Category:

Beskrivelse

2117 of Sweden Myre, skibukser, dame, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Myre, skibukser, dame, sort
  • Pris: Kr. 999.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 0
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skibukser til damer
  • VareID: 21049-24714-68560

Bestil 2117 of Sweden Myre, skibukser, dame, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 999.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Myre, skibukser, dame, sort til din ferie

2117 of Sweden Myre, skibukser, dame, sort er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den eftertragtede varegruppe Skibukser til damer. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres 2117 of Sweden Myre, skibukser, dame, sort i den kendte webshop Skisport.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Når der handles i webshop sparer du penge- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

2117 of Sweden Myre, skibukser, dame, sort og fordelene ved at købe online

Når du handler online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, som gør det let at sammenligne priser, i den store skov af webshops, der er derude. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Når du handler online er du også fri for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

9 reviews for 2117 of Sweden Myre, skibukser, dame, sort

5.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “2117 of Sweden Myre, skibukser, dame, sort”

Myre bukserne er perfekte til skiløb og alt anden form for vinteraktivitet. Du får masser af lommeplads, så du kan have pistekort med på ski, eller andre småting om du er skiløber eller er ude efter et par gode bukser til vinterkulden.Bukserne er let-isol … læs mere her