2117 of Sweden Sala, skibukser, dame, sort

(95 customer reviews)
kr. 1.099,00
Sala bukserne er et par let isolerede bukser til vinterkulden. De er specielt velegnede til skiløb, men er eller også et par rigtig gode bukser til almindelig vinterbrug. Bukserne har tre lommer, så man kan have pistekort, snacks eller andet med på turen … læs mere her
Er 2117 of Sweden Sala, skibukser, dame, sort på lager?


Køb 2117 of Sweden Sala, skibukser, dame, sort
SKU: 23953-27611-76223
Category:

Beskrivelse

2117 of Sweden Sala, skibukser, dame, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Sala, skibukser, dame, sort
  • Pris: Kr. 595.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skibukser til damer
  • VareID: 21040-24705-68519

Bestil 2117 of Sweden Sala, skibukser, dame, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 595.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Sala, skibukser, dame, sort til din ferie

2117 of Sweden Sala, skibukser, dame, sort er en af de mest populære varer her på shoppen i den populære kategori Skibukser til damer. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber 2117 of Sweden Sala, skibukser, dame, sort i den kendte webshop Skisport.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Blandt alle varerne i shoppen kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være det produkt på denne side. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

2117 of Sweden Sala, skibukser, dame, sort og fordelene ved at købe online

Det er værd at huske på, når der shoppes online, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan faktisk sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En anden ting du også slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

95 reviews for 2117 of Sweden Sala, skibukser, dame, sort

4.6 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “2117 of Sweden Sala, skibukser, dame, sort”

Sala bukserne er et par let isolerede bukser til vinterkulden. De er specielt velegnede til skiløb, men er eller også et par rigtig gode bukser til almindelig vinterbrug.Bukserne har tre lommer, så man kan have pistekort, snacks eller andet med på turen. … læs mere her