2117 of Sweden Sala, skibukser, herre, grøn

(17 customer reviews)
kr. 1.299,00
Sala bukserne er et par let isolerede bukser til vinterkulden. De er specielt velegnede til skiløb, men er eller også et par rigtig gode bukser til almindelig vinterbrug. Bukserne har tre lommer, så man kan have pistekort, snacks eller andet med på turen … læs mere her
Er 2117 of Sweden Sala, skibukser, herre, grøn på lager?


Køb 2117 of Sweden Sala, skibukser, herre, grøn
SKU: 23372-27031-74345
Category:

Beskrivelse

2117 of Sweden Sala, skibukser, herre, grøn fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Sala, skibukser, herre, grøn
  • Pris: Kr. 1899.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 0
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skibukser til herrer
  • VareID: 23372-27031-74342

Bestil 2117 of Sweden Sala, skibukser, herre, grøn fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 1899.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Sala, skibukser, herre, grøn til din ferie

2117 of Sweden Sala, skibukser, herre, grøn er klar til dig her i shoppen. Du finder den i varegruppen Skibukser til herrer. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin 2117 of Sweden Sala, skibukser, herre, grøn fra den meget brugte forhandler Skisport.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. I det store udvalg af varer finder du noget for alle, deriblandt også denne vare. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

2117 of Sweden Sala, skibukser, herre, grøn og fordelene ved at købe online

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

17 reviews for 2117 of Sweden Sala, skibukser, herre, grøn

4.6 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “2117 of Sweden Sala, skibukser, herre, grøn”

Sala bukserne er et par let isolerede bukser til vinterkulden. De er specielt velegnede til skiløb, men er eller også et par rigtig gode bukser til almindelig vinterbrug.Bukserne har tre lommer, så man kan have pistekort, snacks eller andet med på turen. … læs mere her