2117 of Sweden Skogmo, regnbukser, herre, sort

(6 customer reviews)
kr. 599,00
2117 of Sweden Skogmo regnbukser er de perfekte bukser til udendørsaktiviteter i al slags vejr. Lavet med en 3-lags genanvendt stof, er bukserne både vandtætte, vindtætte og åndbare, så du kan holde dig tør og komfortabel i regnvejr. Der er to sidelommer … læs mere her
Er 2117 of Sweden Skogmo, regnbukser, herre, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Skogmo, regnbukser, herre, sort
SKU: 22510-26173-72370
Category:

Beskrivelse

2117 of Sweden Skogmo, regnbukser, herre, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Skogmo, regnbukser, herre, sort
  • Pris: Kr. 974.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til herrer
  • VareID: 22510-26173-72365

Bestil 2117 of Sweden Skogmo, regnbukser, herre, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 974.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Skogmo, regnbukser, herre, sort til din ferie

2117 of Sweden Skogmo, regnbukser, herre, sort er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Regntøj til herrer. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber 2117 of Sweden Skogmo, regnbukser, herre, sort fra den meget brugte forhandler AktivVinter.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, deriblandt også produktet er på siden. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

2117 of Sweden Skogmo, regnbukser, herre, sort og fordelene ved at købe online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

6 reviews for 2117 of Sweden Skogmo, regnbukser, herre, sort

4.6 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “2117 of Sweden Skogmo, regnbukser, herre, sort”

2117 of Sweden Skogmo regnbukser er de perfekte bukser til udendørsaktiviteter i al slags vejr. Lavet med en 3-lags genanvendt stof, er bukserne både vandtætte, vindtætte og åndbare, så du kan holde dig tør og komfortabel i regnvejr. Der er to sidelommer … læs mere her