2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort

(73 customer reviews)
Original price was: kr. 2.798,00.Current price is: kr. 1.599,00.
2117 of Swedens Tjade er et let isoleret skisæt fremstillet med en 2-lags konstruktion, hvor det både er slidstærk, vand- og vindtæt. Skisættet er åndbar og ideel til det aktive barn. Dette er en model fra 2117 of Swedens ECO kollektion, hvor man fokuser … læs mere her
Er 2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort på lager?


Køb 2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort
SKU: kit-2164
Category:

Beskrivelse

2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort
  • Pris: Kr. 1599.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 0
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skisæt til børn
  • VareID: kit-2164

Bestil 2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 1599.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort til din ferie

2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort kan på grund af dens store popularitet nu findes i kategorien Skisæt til børn. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Langt de fleste i Norden køber deres 2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort i den kendte webshop Skisport.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort og fordelene ved at købe online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

73 reviews for 2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort

4.7 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort”

2117 of Swedens Tjade er et let isoleret skisæt fremstillet med en 2-lags konstruktion, hvor det både er slidstærk, vand- og vindtæt. Skisættet er åndbar og ideel til det aktive barn. Dette er en model fra 2117 of Swedens ECO kollektion, hvor man fokuser