2117 of Sweden Tjade, skisæt, junior, sort

(51 customer reviews)
Original price was: kr. 3.098,00.Current price is: kr. 1.699,00.
2117 of Swedens Tjade er et let isoleret skisæt fremstillet med en 2-lags konstruktion, hvor det både er slidstærk, vand- og vindtæt. Skisættet er åndbar og ideel til det aktive barn. Dette er en model fra 2117 of Swedens ECO kollektion, hvor man fokuser … læs mere her
Er 2117 of Sweden Tjade, skisæt, junior, sort på lager?


Køb 2117 of Sweden Tjade, skisæt, junior, sort
SKU: kit-2155
Category:

Beskrivelse

2117 of Sweden Tjade, skisæt, junior, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Tjade, skisæt, junior, sort
  • Pris: Kr. 1699.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 0
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skisæt til børn
  • VareID: kit-2155

Bestil 2117 of Sweden Tjade, skisæt, junior, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 1699.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Tjade, skisæt, junior, sort til din ferie

2117 of Sweden Tjade, skisæt, junior, sort er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den altid eftertragtede varekategori Skisæt til børn. Der følger også lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres 2117 of Sweden Tjade, skisæt, junior, sort ved den velkendte shop Skisport.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg denne vare. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

2117 of Sweden Tjade, skisæt, junior, sort og fordelene ved at købe online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er der bedre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og du kan finde webshops der giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

51 reviews for 2117 of Sweden Tjade, skisæt, junior, sort

4.7 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “2117 of Sweden Tjade, skisæt, junior, sort”

2117 of Swedens Tjade er et let isoleret skisæt fremstillet med en 2-lags konstruktion, hvor det både er slidstærk, vand- og vindtæt. Skisættet er åndbar og ideel til det aktive barn. Dette er en model fra 2117 of Swedens ECO kollektion, hvor man fokuser