2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå

(101 customer reviews)
kr. 449,00
Trollebo er en minimalistisk designet fleecetrøje med høj hals. Den er perfekt som mellemlag om vinteren, hvad end du står på ski, eller du bare mangler ekstra varme til dine gåture i det kolde vejr. De elastiske manchetter sørger for at slutte tæt om di … læs mere her
Er 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå
SKU: 21080-24745-68722
Category:

Beskrivelse

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå
  • Pris: Kr. 299.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Udsalg på skitøj til damer
  • VareID: 21080-24745-68718

Bestil 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 299.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå til din ferie

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå er en af de mest populære varer her på shoppen i varegruppen Udsalg på skitøj til damer. Der følger også lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå online hos webshoppen AktivVinter.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg den vare du kigger på lige nu. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå og fordelene ved at købe online

Købes der ind i en webshop, er du sikret lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Derudover har du et meget større udvalg, og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

101 reviews for 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå

3.8 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå”

Trollebo er en minimalistisk designet fleecetrøje med høj hals. Den er perfekt som mellemlag om vinteren, hvad end du står på ski, eller du bare mangler ekstra varme til dine gåture i det kolde vejr. De elastiske manchetter sørger for at slutte tæt om di … læs mere her