2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, sort

(66 customer reviews)
kr. 449,00
Trollebo er en minimalistisk designet fleecetrøje med høj hals. Den er perfekt som mellemlag om vinteren, hvad end du står på ski, eller du bare mangler ekstra varme til dine gåture i det kolde vejr. De elastiske manchetter sørger for at slutte tæt om di … læs mere her
Er 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, sort på lager?


Køb 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, sort
SKU: 21079-24744-68712
Category:

Beskrivelse

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, sort
  • Pris: Kr. 205.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies til damer
  • VareID: 21079-24744-68713

Bestil 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 205.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, sort til din ferie

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, sort får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i vores varekategori Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies til damer. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, sort i webshoppen Skisport.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på produktet er på siden. Når du handler online sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, sort og fordelene ved at købe online

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og prissammenlignen er let at foretage, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

66 reviews for 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, sort

4.6 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, sort”

Trollebo er en minimalistisk designet fleecetrøje med høj hals. Den er perfekt som mellemlag om vinteren, hvad end du står på ski, eller du bare mangler ekstra varme til dine gåture i det kolde vejr.De elastiske manchetter sørger for at slutte tæt om dine … læs mere her