2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort

(4 customer reviews)
kr. 799,00
Vassbacken er en tynd og let softshelljakke med en elastisk hætte. Den er lavet med en vandtæt overflade så du ikke skal være nervøs for om der kommer en regnbyge imens du er ude. Syningerne har ingen svejsning eller tape bagved, men til kortere regnbyger … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort på lager?


Køb 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort
SKU: 20864-24529-67785
Category:

Beskrivelse

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort
  • Pris: Kr. 529.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Softshell jakker til damer
  • VareID: 20864-24529-67784

Bestil 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 529.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort til din ferie

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort kan på grund af dens store popularitet nu findes i den populære kategori Softshell jakker til damer. Der følger også lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort hos onlineshoppen Skisport.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. I det store udvalg af varer finder du noget for alle, det kan jo passende være det produkt på denne side. Når du handler online kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort og fordelene ved at købe online

Køber du varer online, er der bedre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, som gør det let at sammenligne priser, i den store skov af webshops, der er derude. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning på alle tider af døgnet, så længe du er online. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

4 reviews for 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort

3.8 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort”

Vassbacken er en tynd og let softshelljakke med en elastisk hætte. Den er lavet med en vandtæt overflade så du ikke skal være nervøs for om der kommer en regnbyge imens du er ude. Syningerne har ingen svejsning eller tape bagved, men til kortere regnbyger … læs mere her