2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy

(9 customer reviews)
kr. 719,00
Vassbacken er en tynd og let softshelljakke med en høj krave. Den er lavet med en vandtæt overflade så du ikke skal være nervøs for om der kommer en regnbyge imens du er ude. Syningerne har ingen svejsning eller tape bagved, men til kortere regnbyger gør … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy
SKU: 20867-24532-67801
Category:

Beskrivelse

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy
  • Pris: Kr. 529.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Softshell jakker til herrer
  • VareID: 20867-24532-67797

Bestil 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 529.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy til din ferie

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den altid eftertragtede varekategori Softshell jakker til herrer. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy ved den velkendte shop AktivVinter.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, deriblandt også denne vare. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy og fordelene ved at købe online

Når du svinger kortet i de danske webshops, er der bedre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Derudover har du et meget større udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det giver en god fleksibilitet for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

9 reviews for 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy

4.3 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy”

Vassbacken er en tynd og let softshelljakke med en høj krave. Den er lavet med en vandtæt overflade så du ikke skal være nervøs for om der kommer en regnbyge imens du er ude. Syningerne har ingen svejsning eller tape bagved, men til kortere regnbyger gør … læs mere her