2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort

(36 customer reviews)
kr. 239,00
Vind- og vandtætte og åndbare regnbukser, som holder dig tør og varm, selv når det bliver rigtig vådt. Bukserne er fremstillet i et let materiale, som giver en rigtig god bevægelsesfrihed. Alle syninger og sømme er tapede for maksimal vandtæthed. Buksern … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort på lager?


Køb 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort
SKU: 20846-24511-72431
Category:

Beskrivelse

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort
  • Pris: Kr. 199.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til børn
  • VareID: 20846-24511-67688

Bestil 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 199.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort til din ferie

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den godt sælgende kategori Regntøj til børn. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort i webshoppen Skisport.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder du noget for alle, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort og fordelene ved at købe online

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har købt dine varer, og du kan finde webshops der giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Derudover har du et meget større udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan endda gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Når du handler online er du også fri for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

36 reviews for 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort

4.5 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort”

Vind- og vandtætte og åndbare regnbukser, som holder dig tør og varm, selv når det bliver rigtig vådt. Bukserne er fremstillet i et let materiale, som giver en rigtig god bevægelsesfrihed. Alle syninger og sømme er tapede for maksimal vandtæthed.Bukserne … læs mere her