2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort

(22 customer reviews)
kr. 239,00
Vind- og vandtætte og åndbare regnbukser, som holder dig tør og varm, selv når det bliver rigtig vådt. Bukserne er fremstillet i et let materiale, som giver en rigtig god bevægelsesfrihed. Alle syninger og sømme er tapede for maksimal vandtæthed. Buksern … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort
SKU: 20846-24511-72431
Category:

Beskrivelse

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort
  • Pris: Kr. 199.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til børn
  • VareID: 20846-24511-67688

Bestil 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 199.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort til din ferie

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores gruppe af varer Regntøj til børn. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort hos onlineshoppen AktivVinter.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Købes der ind i online webshops sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort og fordelene ved at købe online

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og du kan finde webshops der giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og prissammenlignen er let at foretage, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

22 reviews for 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort

4.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort”

Vind- og vandtætte og åndbare regnbukser, som holder dig tør og varm, selv når det bliver rigtig vådt. Bukserne er fremstillet i et let materiale, som giver en rigtig god bevægelsesfrihed. Alle syninger og sømme er tapede for maksimal vandtæthed. Buksern … læs mere her