2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, blå/sort

(95 customer reviews)
kr. 329,00
Et vind- og vandtæt og åndbar regnsæt, som holder dig tør og varm, selv når det bliver rigtig vådt. Sættet er fremstillet i et let materiale, som giver en rigtig god bevægelsesfrihed. Alle syninger og sømme er tapede for maksimal vandtæthed. Jakken har e … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, blå/sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, blå/sort
SKU: kit-2070
Category:

Beskrivelse

2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, blå/sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, blå/sort
  • Pris: Kr. 329.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til børn
  • VareID: kit-2070

Bestil 2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, blå/sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 329.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, blå/sort til din ferie

2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, blå/sort er efter stor efterspørgsel tilføjet i den godt sælgende kategori Regntøj til børn. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres 2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, blå/sort ved den velkendte shop AktivVinter.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på produktet er på siden. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, blå/sort og fordelene ved at købe online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det at sammenlligne priser bliver en leg, på tværs af forskellige webshops. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

95 reviews for 2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, blå/sort

4.7 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, blå/sort”

Et vind- og vandtæt og åndbar regnsæt, som holder dig tør og varm, selv når det bliver rigtig vådt. Sættet er fremstillet i et let materiale, som giver en rigtig god bevægelsesfrihed. Alle syninger og sømme er tapede for maksimal vandtæthed. Jakken har e … læs mere her