2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, lavendel/sort

(92 customer reviews)
kr. 479,00
Et vind- og vandtæt og åndbar regnsæt, som holder dig tør og varm, selv når det bliver rigtig vådt. Sættet er fremstillet i et let materiale, som giver en rigtig god bevægelsesfrihed. Alle syninger og sømme er tapede for maksimal vandtæthed. Jakken har e … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, lavendel/sort på lager?


Køb 2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, lavendel/sort
SKU: kit-1975
Category:

Beskrivelse

2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, lavendel/sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, lavendel/sort
  • Pris: Kr. 499.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til børn
  • VareID: kit-1975

Bestil 2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, lavendel/sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 499.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, lavendel/sort til din ferie

2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, lavendel/sort er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i kategorien Regntøj til børn. Og hey – du får jo også lige lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin 2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, lavendel/sort ved den velkendte shop Skisport.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på produktet er på siden. Køber du varer online er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, lavendel/sort og fordelene ved at købe online

Når du handler online, er du sikret lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Derudover har du et meget større udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

92 reviews for 2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, lavendel/sort

4.9 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, lavendel/sort”

Et vind- og vandtæt og åndbar regnsæt, som holder dig tør og varm, selv når det bliver rigtig vådt. Sættet er fremstillet i et let materiale, som giver en rigtig god bevægelsesfrihed. Alle syninger og sømme er tapede for maksimal vandtæthed. Jakken har e