2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, mint/sort

(102 customer reviews)
kr. 349,00
Et vind- og vandtæt og åndbar regnsæt, som holder dig tør og varm, selv når det bliver rigtig vådt. Sættet er fremstillet i et let materiale, som giver en rigtig god bevægelsesfrihed. Alle syninger og sømme er tapede for maksimal vandtæthed. Jakken har e … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, mint/sort på lager?


Køb 2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, mint/sort
SKU: kit-2071
Category:

Beskrivelse

2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, mint/sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, mint/sort
  • Pris: Kr. 349.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til børn
  • VareID: kit-2071

Bestil 2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, mint/sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 349.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, mint/sort til din ferie

2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, mint/sort får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i vores varekategori Regntøj til børn. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres 2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, mint/sort i webshoppen Skisport.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være produktet er på siden. Når der handles i webshop er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, mint/sort og fordelene ved at købe online

Hvis du shopper online, får du andre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i den store skov af webshops, der er derude. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

102 reviews for 2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, mint/sort

3.9 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “2117 of Sweden Vedum, regnsæt, junior, mint/sort”

Et vind- og vandtæt og åndbar regnsæt, som holder dig tør og varm, selv når det bliver rigtig vådt. Sættet er fremstillet i et let materiale, som giver en rigtig god bevægelsesfrihed. Alle syninger og sømme er tapede for maksimal vandtæthed. Jakken har e