2117 of Sweden Viskafors, regnjakke, dame, sort

(63 customer reviews)
kr. 599,00
2117 of Sweden Viskafors regnjakken er ideel til de korte udendørs aktiviteter, da den er let og behagelig at have på. Jakken er vandtæt, vindtæt og har tapede sømme hvilket holder dig tør under regnfulde forhold, mens den åndbare konstruktion sikrer, at … læs mere her
Er 2117 of Sweden Viskafors, regnjakke, dame, sort på lager?


Køb 2117 of Sweden Viskafors, regnjakke, dame, sort
SKU: 24323-27980-77024
Category:

Beskrivelse

2117 of Sweden Viskafors, regnjakke, dame, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Viskafors, regnjakke, dame, sort
  • Pris: Kr. 599.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til damer
  • VareID: 24323-27980-77020

Bestil 2117 of Sweden Viskafors, regnjakke, dame, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 599.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Viskafors, regnjakke, dame, sort til din ferie

2117 of Sweden Viskafors, regnjakke, dame, sort kan på grund af dens store popularitet nu findes i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Regntøj til damer. Og hey – du får jo også lige lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Langt de fleste i Norden køber deres 2117 of Sweden Viskafors, regnjakke, dame, sort i den kendte webshop Skisport.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

2117 of Sweden Viskafors, regnjakke, dame, sort og fordelene ved at købe online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og prissammenlignen er let at foretage, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

63 reviews for 2117 of Sweden Viskafors, regnjakke, dame, sort

4.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “2117 of Sweden Viskafors, regnjakke, dame, sort”

2117 of Sweden Viskafors regnjakken er ideel til de korte udendørs aktiviteter, da den er let og behagelig at have på. Jakken er vandtæt, vindtæt og har tapede sømme hvilket holder dig tør under regnfulde forhold, mens den åndbare konstruktion sikrer, at